Спортивний кежуал для дівчат

Якщо ви не прихильниця ділового стилю і не сприймаєте вбрання Барбі, тоді для вас підійде абсолютно унікальний стиль sport casual. У нього потрапило все те, чого так не вистачає дівчатам у повсякденному одязі для комфорту, коли потрібно вирішувати купу питань і при цьому виглядати бездоганно. Тому стиль sport casual полюбився всім модницям, від студенток до зірок шоубізнесу, він практичний і універсальний, дозволяє відчувати себе відмінно і на навчанні, і в щоденних турботах, і в подорожах, і при цьому виглядати завжди акуратно, стильно і бездоганно.

Для тих, хто хоче, щоб стиль sport casual став їх фішкою, але не знає, з чого почати, пропонуємо підбірку образів з різними складовими.

Отже... Стиль спорт кежуал – повсякденна ідея гардеробу і його окремі елементи, схожі з вуличним стилем. При цьому важливо пам'ятати, що це не одяг для занять спортом або тренувань, а складові образу на кожен день, які відмінно підійдуть для відпочинку на природі, виїздів в ліс, прогулянок у парку.

Одним з правил повсякденного кэжуала є підбір одягу з ефектом легкої недбалості і невимушеності без найменшого натяку на епатажність. Це можуть бути джинси, однотонні футболки і майки, прості спортивні штани, кофти, толстовки і пусера, бомбери і пуховики, комбінезони та бейсболки. Одним словом, речі, які ми носимо щодня.

Що стосується поєднань, то мода в стилі sport casual передбачає присутність одночасно в одному образі стриманості і оригінальності, впевненості і скромності, плавності ліній і помірного кількості колірних варіантів. А ще – речі в простому фасоні і лаконічного крою, які відмінно виглядають і з конверсами, і з кросівками, і з кедами, і з слипонами, і з іншого зручним взуттям, яка тільки підкреслить розслаблений образ.

При цьому стиль спорт кежуал не передбачає використання великої кількості аксесуарів, мінімум допускаються широкий шарф, шапка оверсайз, фітнес-браслет, рюкзак або спортивна сумка.

Підсумовуючи все викладене, скажімо, що спортивний casual стиль – вибір енергійних, цілеспрямованих і захоплених людей, в житті яких спорт або будь-яка активність відіграє не останню роль. І навчитися одягатися також – справжнє мистецтво, навчитися якому допоможе наш інтернет-магазин: