Бананка: модні ідеї і поєднання

Ви досі вважаєте, що поясні сумки або, як ще їх називають, бананки позбавлені смаку і застарілі? А даремно! Символ 90-х і незмінний аксесуар тодішньої молоді знову в моді! Це м'які, гнучкі, вузької форми сумки з численними відділеннями на застібці-«блискавці», яку можна носити на поясі, і перекинувши через плече. В наш час бананка стала більше незамінним супутником туриста, хоча після декількох останніх показів мод в Нью-Йорку і Парижі вважається вже самим модним елементом гардеробу.

І якщо ви також хочете не відставати від моди, вам потрібно знати, яку сумку-бананку варто купити і з якими нарядами краще її поєднувати. Відповіді читайте далі.

Різноманітні форми

Сумка-бананка сьогодні – це вже не ті застарілі форми і нудні забарвлення. Вона відрізняється поліпшеним дизайном, довгастої овальної або прямокутної форми. Хоча головного свого призначення не втратила: поясна сумка все так само практична, дозволяє всі цінні речі тримати під рукою і не турбуватися про їх збереження. Якщо її носити на поясі, то вона допоможе підкреслити талію або виділити її при відсутності такої. Бананку можна носити і замість ременя і не тільки під штани, але і в поєднанні з сукнею або спідницею.

Незвичайні види матеріалів

Як правило, сумки-бананки раніше відшивали тільки з натуральної шкіри, але зараз вибір придатних для їх пошиття матеріалів істотно розширився: це може бути вельвет, щільний твід, поліестер, шкірозамінник і навіть прозорий пластик, які здатні перетворити бананку в елегантний, сучасний і модний аксесуар.

Веселі принти

Будь-який модний аксесуар, в тому числі і бананки, випускаються з усіма актуальними в сучасному модному світі принтами. Серед них можна зустріти і квіткові принти, і абстрактні яскраві малюнки і зображення мультяшних героїв, і анімалістичні принти. Але вершина стилю – це бананка.

Яскраві кольори

Похмурий зимовий день – ще не привід одягатися у все чорне і таке непривабливе, і при цьому ще й носити сумку стриманою забарвлення. Краще додайте у свій стиль трохи позитиву, світла і яскравих фарб. І це можна зробити за допомогою бананки червоного, помаранчевого, рожевого кольору, посипаної блискітками або прикрашена паєтками.

Оригінальне поєднання

Сучасні моделі бананок не можна вважати елементом виключно спортивного стилю. Їх з легкістю можна додавати у найрізноманітніші образи, надаючи їм свіжості та оригінальності. Так, доповнивши образ з комбінезоном або широкими штанами яскравою бананкою, ви отримаєте вбрання в стилі спорт-шик. Якщо ви любитель всього кэжуального, цей аксесуар доповнить образ сорочки, толстовки і джинси з високою талією. А тим, хто сумує за 90-м, варто купити класичну шкіряну сумку-бананку і носити її з білою футболкою та штанами-бойфрендами.